Plugins

 

Op deze pagina stellen we aan aantal van de specialisten voor uit ons netwerk. Elk van deze specialisten kan een rol spelen binnen het framework van ExitPlanning. Niet elke situatie is hetzelfde, daarom zijn dit opties die in specifieke situaties ingezet kunnen worden.

 
Lex Boogaards

Client First Finance

 
Client First Finance staat bekend om haar oprechte betrokkenheid bij en interesse in financiële vraagstukken van ondernemende klanten. Onze uitgebreide kennis, onze goede relaties met financiële dienstverleners en ons scherpe oog voor de specifieke expertise in de markt geven u het comfortabele gevoel van in control te zijn.   
 
Lex Warmerdam

Directie Effectief

 
 De partners van Directie Effectief zijn ervaren als directeur en succesvol als ondernemer. Dit combineren we met DAADkracht en resultaat. Hiervoor passen wij Bedrijfsoptimalisator® toe, een praktische 3-fasen aanpak naar uw succes. Daarin wordt ons team ondersteund door uitmuntende vakspecialisten.U bepaalt het doel, samen maken we uw routekaart en voeren deze uit.
 
 
 

Martijn E Westerlaken

kopers en verkopers van bedrijven

MKBase Benelux brengt vraag en aanbod bij elkaar bij bedrijfsovernames in het MKB. Ons overnamebestand omvat momenteel meer dan 4.000 actieve aan- en verkoopopdrachten welke enerzijds afkomstig zijn van ondernemers en kandidaat kopers, en anderzijds van de inmiddels 550 aangesloten adviseurs. Hiermee zijn wij al enkele jaren het grootste overnameplatform in Nederland en sinds geruime tijd ook in de Benelux. Ons bestand geeft een representatief beeld van de overnamemarkt in de Benelux voor het Midden- en Kleinbedrijf,
 
 
  

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.